2009. augusztus 30., vasárnap

nehez nap volt





9 megjegyzés:

eunika_balog írta...

nagyon sokan voltak kb 600-an nehez nap volt es nagyon fog hianyozni:(koszonet mindenkinek akik melletunk voltak ezen a napon

t-cher írta...

nagyon nehéz nap volt, és úgy sajnéltam, hogy ilyen nehéz időszakon mentetek keresztül, csak sírni és imádkozni tudtunk veletek... Isten erősítsen és vigasztaljon, úgy ahogy csak Ő tud...

Kriszta írta...

Mi is mellettetek álltunk, igaz csak az interneten keresztül néztük a közvetítést.
Áldás volt Manci néni, s mostmár győztes lett.
Öleljen át az Úr titeket gyászotokban!

Budai Evódia írta...

ott van a többi szeretteinkkel mostmár.. nekik csak egy szempillantás amíg újra találkozunk. nekünk hosszú és hiányoznak nagyon. nekem más Zilahon Manci néném nélkül. nagyon más!
nehéz nap volt a tegnapi, mégis szép volt.

Tündi Daika írta...

Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de amikor a temetés kezdődött nálatok, ugy elérzékenyültem, hogy hamarabb haza is engedett a főnök, mert látta, hogy ugysem tudom már dolgozni. nekem is nagyon fog hiányozni! :( Holnap találkozunk, ugy délután jó?

Szilvia írta...

mindegyre ratok gondoltam a tegnap...tovabba is imadkozom ertetek!!nektek talan ezutan jon a neheze, de kivanok sok erot az Urtol!!!

Zsuzsa írta...

Én is együttérzek veletek!

marika írta...

nehéz nap volt,de olyan erössek voltatok!A mi Urunk öleljen titeket át mindennap,Ö potolja a hiányt!Továbbra is imádkozunk értetek!

Gyöngyi írta...

HABÁR NEM ISMERJÜK EGYMÁST, azért én is szeretném részvétemet átadni. Én ismertem anyukádat. Bemutatkozás képen csak annyit hogy Piroskának vagyok a lánya, akinek Veres Endre volt a férje. Fájdalmadat add át az Úrnak, Ő csodálatosan tud gyógyítani.Tapasztalatból mondom.(16 évesen vesztettem el apukámat).Legyetek áldottak.