2009. augusztus 20., csütörtök

egyre nehezebb:(

Mar nagyon nehezek ezek a napok en is nagyon ki vagyok merulve epp mondtam Sanyinak egy par napra ugy elmennek valahova de most ez van es anyum mellett kell lenni es ezt oromel teszem teszuk csak nagyon faraszto is .Nagyon sokat tanultam tolle ezekben a napokban olyan turelmes es nem panaszkodik akkor is ha van fajdalma nekem ha a fejem faj akkor mar mindenki tudja hat ezentul nem panaszkodok anyitt:)Anyum naprol napra meg gyengebb sajnos sokat alszik es mar ket napja ujbol hanyik ami nagyon kigyengiti nem tudom menyitt lesz meg koztunk de szeretnem nagyon sokat batoritani ot es nagyon szeretni epp ma mondtam neki megyunk Debrecembe jovo honapba egy kicsit vasarolni meg en orvoshoz kell menjek azt valaszolta de jo lesz:):):)Azert imatkozok ,hogy a Jo Atya tartsa meg meg koztunk mert szugsegunk van ra tegyetek ti is tovabbra koszonok mindenkinek mindent

8 megjegyzés:

eunika_balog írta...

Olga van most anyum mellett es most mi itthon alszunk o de jo:)

Hilda írta...

jóóóó pihenést neked és további sok-sok erőt :*

iri írta...

Erositsen az Ur benneteket

Kiss Judit írta...

imában gondolok anyukádra, és nektek adjon erőt. tudom mit érzel, nemrég voltam én is anyu mellett az utólsó hetekben, nepokban. áldás volt nekem is neki is.

Klári B. írta...

Sok erot nektek! Az Ur legyen veletek, az egesz csaladdal most ezekben a nehez idokben.

marika írta...

Sok eröt nektek!!Gondolok rátok!

Szilvia írta...

Euni,kulonosen sokat gondolok ratok ezekben a napokban,imadkozom ertetek...

Tündi Daika írta...

De jo a blogod igeverse! Krisztus erejét kivanom neked továbbra is:) Puszillak és anyudat is. Ja szept 1én megyunk Zilahra, majd viszem amit kértél:)