2009. augusztus 27., csütörtök

az Urhoz koltozott

22 megjegyzés:

Maresz írta...

Őszinte részvétemet kivánom. Az Úr adjon nektek sok-sok erőt elhordozni ezt a próbát.

iri írta...

Vigasztaljon az Ur.Oszinte reszvetem.

Zsazsa írta...

VAN VISZONTLÁTÁS.Őszinte részvétem a családnak.

Zsuzsa írta...

Őszinte részvétem. Vigasztalást és sok erőt kívánok!

Gál Edith írta...

Erositsen meg titeket a Fentvalo!
Imadkozunk ertetek es oszinte reszvetunk.
Az aradi Gal es Dubovan csaladok.

Siko Margit írta...

En is kivanom hogy a Menyei Atyank vigasztalyon beneteket es a viszontlatas remenye adjon erot,osszinte reszvetem.

Hilda írta...

Vigasztalást és sok erőt nektek !
Őszinte részvétem.

Kónyairénke írta...

Őszinte részvetünk a család minden tagjának az Úr vigasztaljon és erősitsen a fájdalomban.Imádkozunk értetek és a temetési alkalomért a Kónya család Barótról Dénes,Irénke és Dénes fiunk!

marika írta...

Öszinte részvétem!Az Ur vigasztaljon benneteket!

Szilvia írta...

oszinte reszvetem...a vigasztalas Istene legyen veletek ezekben a napokban...es utanna!

Mónika írta...

Őszinte részvétünket kívánjuk a Deák és Kertész család Budapestről

Anna Isten oltalmában írta...

Mint utólsó ellenség,töröltetik el a halál...Kor.15:26
Már a tegnap igy készitgetett az Úr ,ezekkel a gondolatokkal a reggeli áhitat idején.Csak figyeld meg :A Billy Graham áhitatos könyv ezekben a napokban a halál gondolataival és a hivő ember reménységével foglalkozik.
Ez nem véletlen !

Jade írta...

Mi is sok erot kivanunk! Az Ur vigasztaljon Titeket es kivanom, hogy kulonosen tapasztaljatok az O szeretetet ezekben a napokban es ezutan!
Puszilunk Titeket!

elisa írta...

Tudom, hogy nagyon nehéz elveszíteni egy édesanyát, nekem is át kellett áljem, ás a fárjemnek is. Mindketten nagyon hiányoznak, csupán az vigasztal, hogy viszontlátom majd őket. Vigasztaljon téged is ez a tudadt, mégha most nehéz is. Az Úr veled van. Részvétem. Szerettem anyukádat. Apukátoknak most van igazán szüksége rátok, áljatok mellé és támogassátok.

elisa írta...

Mégvalami, imádkozom értetek.

Tündi Daika írta...

Nagyon sokat gondoltam ma rád, rátok... az Ur vigasztaljon mindnyájatokat. Sok kedves emlék marad vele, annyira örülök, hogy még egy néhány alkalommal beszélgethettem vele mikor Debrecenben voltatok. Emlékszel, mikor mondta, hogy azt gondolta, hogy nem fér bele a székbe? És hogy azt gondolta, hogy nem fog tudni kiszálni belole? Mindig csodáltam a jokedvuségét... csak az nyugtat, hogy o most jo helyen van.

Kriszta írta...

Én is sok erőt kívánok nektek.
Várom már a vele való találkozást is, a mennyben. Ott majd mind együtt leszünk.

eunika_balog írta...

:)igen Tundi milyen jo kedve volt mindig:)ugy fog hianyozni mar a tegnap este nem kaptam a helyem vartam hogy hivjon de sajnos ezutan nem halom a hangjat tobbett:(nagyon hianyzik es mindenkinek fog

Kiss Judit írta...

csak az Úr tud most megerősíteni. nemrég éltem át azt, amit most te. tudom a szavak nem elegendőek a megvigasztalódásra. nagyon sokáig akartam hívni a telefonon anyut csak úgy mint régen, de nem lehet. hiányzik. Nektek is fog sokáig, de olyan jó az, hogy mostmár nem szenved, hanem egy olyan országban van, ahol jézus veszi körül őt. ez vigasztaljon titeket. Nagyon sokat tanultam anyukádtól, még akkor ismertem meg amikor a férjem tanítot a Zilahi Biblia iskolában.
erősítsen az Úr!

Emese írta...

Az Ur vigasztaljon meg titeket ezeken a nehez napokon. Imadkozom ertetek! Oszinte reszvetem!

Mike Adina írta...

A drága Vigasztaló átsegít titeket is ezen a völgyön. Együttérző szeretettel imádkozom értetek.

Emília írta...

Drága Eunika,



végignéztük a temetést. Végigsírtam. Nem tudom, Ti, hogy tudtatok olyan erősek lenni (főleg Apukád)? Őszintén megsírattam, megsírattuk és nagyon nehéz szívvel vettem tudomásul, hogy Ő is úgy ment el, mit apukám. Tudod, sokan sajnálják Anyukádat, hogy meghalt. Én nem őt sajnálom, hanem Benneteket és magunkat akik itt maradtunk nélküle. Azt is tudom, hogy nem lesz könnyű tudomásul venni, hogy NINCS. Megszokni sosem fogod. Még évek múlva is nyújtod a kezed a telefonodért, hogy elmondj Neki valami fontosat. Ha a régi házba jársz, keresed majd, hogy megölelhesd és puszit adj Neki. De ez így van rendjén. Adjatok időt magatoknak a gyászra. A jó Isten erőt is ad a teherhez amit kaptatok.
Egymásra nagyon nagyon vigyázzatok. Leginkább Apukádra. Tudod, Neked ott van Sanyi, a Leonának és Odettnek is ott a férje. De Apukádnak már nincs ott a társ aki mellé volt rendelve. Vigyázzatok Rá!

Kérem a jó Istent legyen Veletek a szükségben!

Sokszor ölelünk,

Babi, Zoltánka, Fanni és Zoltán

-----------------------------------

"Időnként meghal bennünk valaki, és valaki más megszületik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni. Maga az idő nem teszi azzá - segíteni kell neki.” (Müller Péter)

-----------------------------------