2009. november 3., kedd

:(


Minden olyan nehez annyi mindent nem ertek :(Mind jobban es jobban hianyzik az en edesanyam mikor arra gondolok,hogy az unnepekor nem lesz kihez mennem es ajandokot vasarolni neki csak sirni tudok:(nagyon de nagyon hianyzik ma is ugy szeretem volna ha mellettem lett volna es batoritott volna draga Eunika meglatod minden jo lesz az utobbi idokben mindig igy mondta nekem:)9 hetig minden nap:)Ma is voltam Debrecembe es nem jo hirel jottem haza nem kezdjuk meg a kezelest van egy ciztam sajnos:(na de a Jo Atya tudja miert van ez most meg nem ertem de egy nap megfogom.Leonanak holnap szuletes napja van szeretem koszonteni ot itt is es kivanom ,hogy legyen nagyon boldog .Nagyon szeretunk teged Leona ezt tudod tudom ,hogy holnap orulni is fogsz de konyezni is... puszillunk teged es nagyon sok szep eveket neked es nagyon szeretunk.

15 megjegyzés:

marika írta...

ma többször is gondoltam rád!Ha sokszor nem is értjük miért történik valami életünkben,de ne feledd el a jó Atya csak a javunkat akarja.Továbbra is imáimban hordozlak!
Leonának én is kivánok nagyon boldog születésnapot!Puszi nektek!

Hilda írta...

Együtt érzek veled és továbbra is imádkozok érted !
"...ha késik is, bízzál benne; mert eljön, el fog jőni, nem marad el! " Hab. 2:3b

Mi is kívánunk Leonának Boldog szülinapot !

iri írta...

Van olyan idoszak eletunkben mikor tornyosulnak a "bajok" fejunk felett s ugy erezzuk osszecsap a hullam s nincs kiut.De csak kesobb ertjuk meg hogy mindez miert is van.Ilyenkor lehet meginkabb halat adni azert amink van.S azt mondani"Legy turelemmel Istennel"
Olyan valaki mondja ezt ki 16 evesen vesztette el anyukajat, s meg az Urat sem ismerte szemelyesen.Milyen vigaszom volt!

Tündi Daika írta...

Nahát, ez nem jó hir, de a jó hir, hogy azt ki lehet kezelni. Ha egy szeretett személyt veszitünk el, az mindig fáj, és fájni is fog... de ne keseredj el, próbálj megnyugodni, jó? Puszillak és továbbra is imátkozunk értetek.

Salomé írta...

Mi is kivanunk boldog szulinapot Leonanak. Erted pedig fogok imadkozni, amig az Ur ratok arasztja aldasait. Innen Kanadabol, Pusok Adina (ha emlekszel ram)

Budai Evódia írta...

mindenre van erő Krisztusban. sajnálom a rossz hírt. Tudod, imádkozom értetek!
Leonát pedig élőben majd felköszöntöm:)

Szilvia írta...

sokat gondolok ratok, imadkozom ertetek!ami kesik nem mulik...legyen erod Az UR!

Gál Edith írta...

Olvasva amit irtal, ez az igevers jutott az eszembe. Roma 8,28. Most meg sok mindent nem ertunk, de O a legjobban ismer minket es tudja, h mi valik a javunkra. Bizzal benne! Tovabb is imadkozom erted!
Leonanak pedig en is kivanok Boldog Szuletesnapot!

leona írta...

Nagyon nagyon szepen koszonom,es mindenkinek aki koszontott!!!

eunika_balog írta...

persze ,hogy emlekszek rad Adina:)

Johanna írta...

nem ismerjuk egymast szemelyesen csak be be nezek a blogodra, imadkozok erted, " Jo varni es megadassal lenni az Ur szabaditasaig", annak nagyon nehez aki benne van de meg akiket nem is gondolsz azok is hordoznak imaba...

helga_dombi írta...

Hello. Bar nem ismerjuk egymast szemelyesen, megis szeretnek irni egy par sort. Elolvastam a bejegyzesdet es utana sokat gondolkoztam rajta, nem tudom milyen erzes elvesziteni egy edesanyat, de el tudom kicsit kepzelni. Batoritani szeretnelek, hogy legyel eros, az Ur megerosit, ha kered Ot. Habar nem ertunk mindent, sot keveset ertunk abbol, amit Isten tesz az eletunkben, az az egy biztos, hogy nala semmi sincs veletlenul. es ahogy olvasgattam edesanyadrol meggozodtem affelol, hogy jobb helyen van most. Ez legyen neked is batoritasul, es adjon neked erot tovabblepni es atlepni ezen a nehez perioduson, hogy Istennek tetszoen tudd betolteni a feladataidat ezen a foldon.
Ami a cisztadat illeti, ide is azt tudom mondani, hogy Istennel semmi sem lehetetlen!"O megsebez, de be is kotoz" O ad betegseget, es O gyogyt is meg. Az Ur gyogyitson meg teged a lelki serulesektol es a testi betegsegekbol, ezt kivanom es imadkozom erted.
Kicsit hosszu lett, de ugy gondoltam ha mar annyit gondoltam rad es a helyzetedre, akkor mar irok is egy "kicsit":) szia

Hilda írta...

nem jelenik meg az utolsó bejegyzésed a hálaadó napról :(

eunika_balog írta...

hat igen mert letoroltem:)

Hilda írta...

de kááár :(
pedig szivesen elolvastam volna :)