2009. szeptember 3., csütörtök

nagyon hianyzik:(

Nem kapom a helyem tudom,hogy jo helyen van o de azert szeretem volna ha meg elt volna es koztunk lett volna meg nagyon hianyzik a tegnap is lent voltam de csak a siras fogott el .Annyi kerdes van most bennem de tudom egy nap valszt is kapok ra.Ez a par het amitt mellette toltottem nagyon szep volt talan a legszebb anyiszor megsimogatta a kezem vagy akar mit adtam neki mindent meg koszont olyan draga volt :)ugy szeretnek olyan lenni mint o volt adakozo ,vendegszereto,kedves,mosolygos...anyi minden lenne amitt rola le lehetne irni de majd legkozelebb.Kerlek imatkozatok ertem ertunk mert most nagyon nehez nekunk .Majd meg irok most megyek mert nem birom....

4 megjegyzés:

Szilvia írta...

ugy felhivnalak...nem tudom miert, egyszeruen batoritani, beszelni veled....most ebben a helyzetben annyira kozel errezzlek szivemhez...imadkozom erted!!!minden nap teszem!!!sok erot!

Budai Evódia írta...

együttérzek veled. olyan nehéz nekem arrafele is nézni, ha a hídon járok. valahogyan nehéz bemenni az üres lakásba nekem is. majd egyszer...
mikor teregetem a ruhát a teraszon, mindig felemelem a fejem és nézek a hídra. sokszor integetett nekem onna, hogy "hagyjam a dagadt ruhát másra" egy kicsit és pihenjek. volt egy szék, amire ült a konyhában, amikor bejött egy kicsit... pont az az érzés, mint az Ady papa székével az első évben a halála után... ÜRES.
szeretünk Eunika!

iri írta...

Az elvalas fajdalma neha szinte elviselhetetlen,s csak az ido mulasa oldja fel,de a tudat hogy nem egyedul hordozod terhed hanem az UR az aki tamogat bekesseget ad.

Jade írta...

Sokszor gondolok Ratok! Imadkozom Ertetek!