2009. szeptember 10., csütörtök

minden olyan nehez:(

Ma bezartak a piacot ahol dolgoztunk sajnos :(a zoldsegesek maradnak de a tobbiek nem es nem tudjuk velunk is mi lesz ahogy halatszik nekunk is kell menni nem tudom miert mikor de egyett tudok,hogy Isten nem hagy el es nagyon szeret minket.Hogy mi lesz ezutan nem tudom csak imatkozni tudok es remelem egy munkat en is kapok valahol :)nagyon sok minden volt ebben az evben es most nem ertem de egy nap megertem...Nagyon sokat beszelgettunk Sanyival ma es nem tudjuk meg mihez kezdunk de keresunk valamit valahol csak meg nem tudjuk hol imatkozzatok ertunk!eddig is koszonom ,hogy tetettek mikor kertem:)koszonom

5 megjegyzés:

Hilda írta...

Kedves Euni , továbbra is imádkozok érted , hadd vezessen továbbra is az Úr benneteket , amikor becsuk egy ajtót Isten mindig nyit egy másikat , jobbat :)
Bizzatok BENNE !

marika írta...

Kedves Euni,én is sokat gondolok rátok!Hiszem azt hogy az Ur tudja legjobban mire van szükségetek,Ö megadja nektek!Csak bizzatok benne!

Tündi Daika írta...

Hűha nem semmi! Hol fognak enni finom palacsintát az emberek ezentúl????? Kivánom hogy az Úr vezessen hogy egy másik helyet találjatok... tényleg szomorú hir :(

PER ASPERA - AD ASTRA írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
elisa írta...

Neha beborul felettunk az eg, de ne aggodj mert Isten akkor is ott van. A felhok felett mindig sut a nap. Ez tapasztalatbol mondom.