2009. szeptember 21., hétfő

Isten nagyon szeret!

Nagyon el voltunk keseredve mikor a piacrol el kellett jonni mert nagy munkalatokank keztek neki meg most is nagyon hianyzik a kis uzletunk de nagyon olyan jo volt es kenyelmes is volt nagyon.De Isten nagyon szeret egy ajto zarult be es 3 nyilott ki:)vissza engednek a piacra csak mar butikal ami megint egy kis fejtores hogy rendezuk be de ez megoldoldodik:)akkor a misik dolog ma reggel kaptuk a telefont ,hogy van egy kis uzlet helyiseg amitt ki lehet berelni es nagyon jo berel ez az uz casnic kozeleben kozel az apum palacsintasahoz:)ugy gondoltuk ,hogy oda hozunk agynemuket ,torolkozoket es stb:)es a harmadik azt talajatok ki...?:)a nyertes ajandekot kap tollem:)

10 megjegyzés:

iri írta...

EN CSAK GRATULALNI TUDOK A HARMADIKHOZ IS,MERT FOGALMAM SINCS,ERTHETO?

Klári B. írta...

ez azt jelenti, hogy agynemuket, torolkozoket, meg ilyesmit fogtok eladni? A harmadikat nem tudom mit tippeljek... remelem egy nagy es szep vagyatok teljesedik be vele.

Jade írta...

En is gondolok egy dologra, kivancsi vagyok az lesz-e? Mondjuk: kicsi es sir?

eunika_balog írta...

ja nem :)jo lenne Judith amire gondolsz de az is lesz :)

eunika_balog írta...

na jol van elarulom ;)apum is atadja az uzletet es kozosen csinaljuk majd Leonaval:)hat nyertes nincs de akar mikor zilahon jartok varlak szeretettel egy finom langosra :)

Hilda írta...

mennyi jóóóóó hír :)
NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK !

Tündi Daika írta...

Látod Isten gondot visel az övéiről :)) Ha estére bánat is száll be, reggelre öröm jon, de mi is ez az ágyneműs téma? Nem akartok tobbet lángosozot?

eunika_balog írta...

de igen Tundi langosozonk is ketto lesz mert a piacra is vissza megyunk korubelul penteken mar nyitunk az agynemus dolog az hogy bereltunk egy helyiseget es oda agynemut akarok rakni vagyis arulni ::)majd irok neked levelet a napokban puszi

Budai Evódia írta...

sok erőt a sokrétű üzlethez. Isten
áldását!

Jade írta...

:)
Sok erot, aldast!