2009. július 14., kedd


Erezuk,hogy imaban hordoztok nem konnyu az biztos neki sem de nekunk sem de jo egyutt lenni egesz nap es batoritani egymast pentek ota jobban eszik es jobban erzi magat es hiszem ,hogy Istem meg megtarja ot sokan latogatjak es ez neki nagyon jot tesz ma egy kicsit tobb volt a latogato mint maskor es mar 9 orakor elaludt ugy szeretem volna magamhoz szoritani es azt mondani ,hogy nagyon szeretem de nem zavartam ugy ,hogy holnap reggel megteszem:)mar nagyon varom es halas vagyok Istennek ,hogy egy ilyen kedves edesanyaval ajandekozott meg mint o nagyon sokat tanulhatok tolle.Koszonom,hogy gondoltok rank es koszonom a batorito szavakat Tunde Isten aldjon titeket!

4 megjegyzés:

Maresz írta...

Milyen jó, hogy édesanyád mellett lehetsz! Üdvözlöm őt:). Biztosan sokan emlékeznek rá, amikor olyan finomakat főzőtt régen a Hargitán és vidáman szóba állt velünk:))). Sok erőt kivánok nektek!

Mike Adina írta...

Sok szeretettel és imádkozva gondolok rátok; jártam ezen az úton, tudom, mit jelent.

Kónyairénke írta...

Draga Mancika!mi is imadkozunk erted,es a Baroti kis imakozosseg is az Ur erositsen Teged hitben es testben is!Eunika hiszem hogy kozel van az Ur mindenkihez aki hivja,mindenkihez aki igazan hivja.Teljesiti az istenfelok kivansagat,meghalja kialtasukat es megsegiti oket.Megtartja az Ur mindazokat ,akik Ot szeretik. (ZSolt:14518-20a.)Nincs magyar karakterem meg!

Zsuzsa írta...

Nagyon sokszor gondolok rátok!