Hozzavalok:
2 db tojas
4 kanal cukor
4 kanal liszt es sutopor
Krem:
800gr natur joghurt Danone
500 tejszin en a Hulalat hasznalom
1 doboz oszibarackbefott
2 csomag zselatinpor en a Kauflandbol veszem Stilla dolce (nagyon jo:)
Elkeszites:
A tojasfeherjet habba verjuk a cukorral hozzakeverjuk a tojassargajat majd a lisztet is es a sutoport ist.Ezt megsutjuk de olyan torta forma kell aminek az alja kijon:)A joghurtot a zselatinal elkeverjuk teszunk egy kanal cukrot is hozza es hagyjuk annyitt piheni mig a tejszint felverjuk mikor a tejszin meg van a joghurtot meglagyositjuk es ossze keverjuk a tejszinel.
Mikor kesz van ossze van keverve ra ontjuk a piskotaraes kozte lehet tenni barack szeleteket es a tetejet lehet disziteni gyumolcsel es utan meg torta zselevel leonteni .10 orat huteni kell ;)nagyon finom es kb 25 perc allatt kesz van:)
2009. március 18., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Köszi a receptet , legközelebb kipróbálom így is :)
Mostmár igy is elfogom késziteni, mert nagyon izlett nekem és Attynak is. Köszi a receptet
Bizonyara finom igy is,en a joghurt helyett a tojasos kremet szoktam,de regen keszulok h kiprobaljam igy is.
Szia, kérdezném, hogy hány gramos a zselatinos csomag amit a krémbe használsz, mert itt Kanadába minden más gr.ra adnak. Koszi. Ezt szeretném vasárnapra elkésziteni, mert annyira finom és jol néz ki. Kérlek ha lehet ird meg a yahoo cimemre. Koszi
Megjegyzés küldése