2009. január 6., kedd

Raffaello-golyok

2 dl viz
30dkg cukor
36dkg tejpor
25 dkg Rama sutomargarin
20-25dkg kokuszreszelek
mogyoro,madula,meggy vagy toffife csoki
Elkeszites:
A vizet a cukorral ossze kell fozni,majd tuzrol leveve a margarint a tejport es a kokuszreszeleket belekavarni.5 orat hagyjuk hulni hutoben amikor kihult formazhatjuk, kozepere mogyorot madulat vagy meggyet is .Szerintem a meggyel a legjobb :)jo etvagyat!

4 megjegyzés:

Hilda írta...

köszi , köszi , köszi
én már ettem a toffifésből és naaaagyon finom :)

Tündi Dajka írta...

Nagyon köszi... ma el is készitem mert Attynk névnapja van. Nem baj ha felteszem a sütis oldalmra? Azt a cimet adom neki, hogy Euni Refaello-ja.

eunika_balog írta...

semi gond Tundi nyugodtan;)es Attynak meg meg sok boldog nevnapot!

Tündi Dajka írta...

Köszi szépen, amig nem adtad meg a jováhagyásod, addig csak a linket adtam meg... :)